Kompresor METABO Basic 160-6 W OF 601501000: Spolehlivý nástroj pro každou dílnu

Kompresory jsou neocenitelnými nástroji v dílně a garáži, a pro řadu aplikací potřebujete spolehlivý a výkonný kompresor. METABO, světoznámý výrobce nářadí a strojů, představuje svůj model METABO Basic 160-6 W OF 601501000. Tento kompresor nabízí spolehlivý výkon a mnoho funkcí, které potřebujete pro výdej vzduchu pro různé účely. V tomto článku se podíváme na některé klíčové aspekty tohoto kompresoru a proč by se mohl stát nezbytným doplňkem vaší dílny.

Výkonný motor

METABO Basic 160-6 W OF 601501000 je vybaven výkonným motorem, který produkuje 1,5 koně. Tento výkon umožňuje kompresoru snadno dosáhnout maximálního tlaku vzduchu a rychle plnit nádrž stlačeným vzduchem. Díky této síle může tento kompresor spolehlivě zvládat řadu úkolů, včetně napumpování pneumatik, natření povrchů stříkací pistolí nebo provádění pneumatických úkolů v dílně.

Nízká hmotnost

Kompresor METABO Basic 160-6 W OF 601501000 má kompaktní rozměry a nízkou hmotnost, což ho činí snadno přenosným. Můžete ho snadno přenést na různá místa v dílně nebo do jiných pracovních prostor. Jeho kompaktní design znamená, že zabere minimální místo a můžete ho skladovat, aniž by vám zbytečně překážel.

Nádrž a Tlak

Tento kompresor má 6-litrovou nádrž, což je dostatečný objem vzduchu pro většinu úkolů. Díky automatickému vypínání po dosažení maximálního tlaku je možné zachovat energetickou efektivitu a prodloužit životnost kompresoru. Maximální tlak je 8 barů, což je dostatečné pro většinu pneumatických nástrojů a úkolů.

Praktické Funkce

METABO Basic 160-6 W OF 601501000 má několik užitečných funkcí pro jednoduchý a pohodlný provoz. Patří sem rychloupínací ventily pro snadné připojení hadic a nástrojů, tlakový regulátor, který umožňuje přesné nastavení požadovaného tlaku, a manometr pro snadnou kontrolu tlaku vzduchu v nádrži.

Závěr

METABO Basic 160-6 W OF 601501000 je spolehlivý a výkonný kompresor, který by měl být nezbytným nástrojem v každé dílně nebo garáži. S výkonným motorem, přenosností a praktickými funkcemi je ideální pro řadu úkolů, od pneumatických nástrojů až po napouštění pneumatik. METABO je známý pro svou kvalitu a spolehlivost, a tento kompresor není výjimkou.